bedava mp3 indir, bedava mp3 dinle, radyo dinle

Mp3 indirme ve mp3 dinleme internetin yayginlasmasi ile vazgecilmezimiz olmayi basardi. Yasi ne olursa olsun cocugu yaslisi herkes bilgisayar basinda gecirdigi vakitte internetten bedava mp3 indirmeyi ve mp3 dinlemeyi tamamiyle aliskanliga cevirmis durumda. Eminim ki benim gibi cogu kisi de bilgisayari acar acmaz direk mp3 dinleme sitesine girip kendine bir playlist yapiyor. Bu muziklerde bilgisayar basinda gecirdigimiz zamani anlamli kilmaya yardim ediyor.
Dun dusununce aklima geldi ben o plaklardan muzik dinledigimiz yillari ozledim. O zaman bir kiymeti vardi plak almak icin para biriktirirdik alirdik ve dinlerken bize daha bir anlamli gelirdi. Belki su an bedava mp3 indirebiliyoruz ancak o gunleri de ozlemedim diyemeyecegim eski gunlerin yeri her zaman insanda farkli oluyor benim gibi dusununlerin de sayisi azimsanmayacak kadar fazla.
Internetten bedava mp3 indirme insanlar arasinda bir salgin gibi yayilmakta. Bunu onlemek isteyen bir cok kurulus cikmasina ragmen daha basarabilen cikmadi . Isin boyutlari cok buyuk derecede sadece ulkemizde bile bir gunde on binlerce mp3 indiriliyor ayrica mp3 dinleyenlerin sayisi da cok fazla. Bu kadar talep olunca da haliyle tum yetkililerin eli kolu baglaniyor.
Mp3 indirmektense mp3 dinlemeyi tercih edenlerdenim. Sonucta istedigimiz zaman istedigimiz muzige ulasabiliyoruz bu durumda da bana mp3 indirmek anlamsiz geliyor. Tabi internet olmadigi zaman bedava mp3 indirmek dahi mumkun olmuyor bu nedenle her zaman bir arsiv bulundururum ancak mp3 indirme sitelerinde ki reklamlar ve icerikleri genel olarak bende olumsuz bir hava yaratiyor.
Hangimiz bilebilirdi ki 10-15 yil icerisinde mp3 indirmek bu kadar moda olacak. Su an insanlar internetten bedava mp3 indirerek istedikleri gibi kendilerine muzik arsivleri olusturabiliyor isterlerse de indirmeden mp3 dinliyorlar. Onceleri bunu soyleseler bir cogumuz gulerdi belki ama hemen hemen herkesin bilgisayarinda bir 25-30 yil oncesinde cok buyuk deger tasiyacan muzik arsivleri mevcut.

bedava mp3 indir, bedava mp3 dinle, radyo dinle, bedava mp3 indir, bedava mp3 dinle, radyo dinle, bedava mp3 indir, bedava mp3 dinle, radyo dinle
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :