bedava mp3 indir, bedava mp3 dinle, radyo dinle

Limewire son guncellemelerinde basarili olamadi gibi. Eskiden bedava mp3 indirmek icin ilk onu kullanirken artik girmez oldum. Bunun yerine baska sitelerden mp3 indiriyorum ve ya mp3 dinliyorum.
Mp3 indirmekten epey bir sikildim artik bedava mp3 indirmenin gozumde cok da kiymeti kalmadi . Eskiye bir ozlem duymaya basladim sanirim gecen gun gidip eski bir sanatcinin kasetini aldim. Yeterince haksizlik yaptik yillarca bedava mp3 indirerek ve mp3 dinleyerek biraz da onlar kaznasin degil mi?
Artik sanatcilar bile internetten bedava mp3 indirdiklerini ve mp3 dinlediklerini inkar etmiyorlar. Boyle bir ortamda bizler neden mp3 indirmek icin para verelim ki ? Bu isi kendi yapanlar once duyarli olmali sonrasinda bizlerden beklemeli diye dusunuyorum.
Muzeyyen Senar, Zeki Muren , Muslum Gurses,Sezen Aksu gibi insanlarin mp3 unu bedava indirirken icim aciyor. Nedeni ise bu kadar mukemmel insanlara bir katkim olmadan eserlerini dinlemem. Ne yazik ki gecim sikintisiyla bogustugumuz icin orjinaline para ayiramiyoruz.
Mp3 indirme ve mp3 dinlemeyi bir kenara biraktim. Hatta bilgisayari da acmiyorum artik. Kitap okuma ve makale yazma konusunda kendimi gelistirmem lazim. Bedava mp3 indirmekte insanda bagimlilik yapiyor 80gb arsivim var hala doymamistim ama cozumu buldum galiba bilgisayari acmazsam ben de indirip dinlemiyorum.

bedava mp3 indir, bedava mp3 dinle, radyo dinle, bedava mp3 indir, bedava mp3 dinle, radyo dinle, bedava mp3 indir, bedava mp3 dinle, radyo dinle
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :